Om

 

Dlux Professional kom til Norge i 2016 og har hittil hatt stor vekst på det norske markedet - og større skal vi bli!

 

Dlux Professional Korea utvikler, produserer og eksporterer en rekke høykvalitets skjønnhetsprodukter, med fokus på produkter for den sertifiserte vippeteknikker. Det som gjør Dlux Professional unikt er at dem designer, produserer og selger produktene selv, noe som betyr at man alltid er personlig involvert i hvert enkelt trinn i prosessen.  

Hvert produkt er produsert i henhold til ISO 9001: 2015 / ISO 14001: 2020 standarder, og har blitt fullt testet for kvalitet med offentliggjorte resultater. Vi har stor stolthet av å være Norsk distrubutør av Dlux Professional produkter! 

Vi tilbyr full service, tar effektivt vare på dine behov, er interaktive og ledende innen kurs og veiledning.  Vi har tro på et nært kundeforhold som vi heller vil kalle partnere, og ønsker alltid tilbakemeldinger fra våre kjøpere. Det hjelper oss med å forbedre våre produkter, men det hjelper også vårt firma utvikle seg til en mer responsiv, effektivisert bedrift og verdifull partner for deg.

 

Hvorfor velge Dlux Professional?
Vi er stolte av å være den første til å designe og produsere de nyeste og mest kvalitetssikre produktene på markedet. Våre produkter og ingredienser er ikke testet på dyr og er både miljøvennlige og nytenkende. Du får sikre produkter som er godkjent av mattilsynet og norsk tollimport. Våre varer er fra Korea - et land mye lengre fremme i bransjen enn Norge.

 

Finn din distrubutør worldwide: http://www.dluxpro.com/shopinfo/distributor.html

 

CC Brows er meget populært i Norge og har flere dyktige distributører på markedet 

 

CC Brows fra Lucas Cosmetics er et ledene og internasjonalt merke for brynsstylister. Med høy profesjonalitet og godkjente produkter sørker vi for å gi deg de beste produktene med de beste prisene på markedet. 

Hvert produkt er produsert i henhold til ISO 9001: 2015 / ISO 14001: 2019  standarder. Vi har tro på et nært kundeforhold som vi heller vil kalle partnere, og ønsker alltid tilbakemeldinger fra våre kjøpere. Det hjelper oss med å forbedre våre produkter, men det hjelper også vårt firma utvikle seg til en mer responsiv, effektivisert bedrift og verdifull partner for deg.

 

Mastor PMU - Informasjon kommer!

 

Ønsker du MSDS sikkerhetsdatablader tilsendt? - Ta kontakt!

Har du spørsmål relatert til produkter eller andre ting - ikke nøl med å ta kontakt!

firmabeautylooks@gmail.com