Om

 

BeautyLooks Academy har som grunnstein at en sertifisering eller diplom ikke skal kunne kjøpes, men fortjenes.

Velg BeautyLooks Akademiet - en spennende inngang til skjønnhetsindustrien!

 

 

 Akademiet

BeautyLooks er et av landets minste, men mest seriøse akademier innen vippeextensions, vippe og brynsløft, pmu og pmu removal som spesialiserer seg på 1:1 trening og personlig veiledning. Kursholderne våre har mange års erfaring og hjelper deg i gang med din nye karriere innen vipper og bryn! Hos oss får du tett oppfølging og muligheten til å jobbe med profesjonelle kvalitetsprodukter fra Dlux Professional, Mastor og CRC Removal. Våre kursholdere er lokalisert rundt om i Norge og kommer gjerne til akkurat deg - ellers er du hjertelig velkommen til det lille akademiet i Sandefjord.

Kursdeltakere vil etter betalt kursavgift motta manualer og kursmateriell pr. epost slik at en kan lese seg opp teoretisk på forhånd. Det er dermed lettere å forstå praksisen og vi kan bruke mer tid på praktisk arbeid og tett veiledning og gjennomgå teori underveis. 

 

Kvalitettsikring er viktig for bransjen, derfor er det ikke mange kurs og mange deltagere, dette gjør det mer profesjonellt, intimt og med bedre oppfølgning. 

 

Alle kurs har max 4 deltakere, med unntak av masterclasses og workshops som kan være flere. Individuelle kurs på egen avtale. 

 

Les kursbetingelser